Bolle Blaas & Tedje Toet (Paniek bij de Blaasmuziek) is een educatieve en interactieve theatershow waarin de kinderen kunnen kennismaken met de verschillende instrumenten en muziekstijlen.

Met dit muziekspektakel haalde Volharding een complete kindervoorstelling in huis. Samen met het orkest gaven Bolle Blaas en Tedje Toet deze voorstelling vorm en werden de jonge toeschouwers op een vrolijke en enthousiaste manier geleerd hoe je een blaasinstrument bespeelt en muziek maakt. Daarbij werd uiteraard veelvuldig gebruik gemaakt van het aanwezige orkest en de fratsen van het muziekduo. Twee reusachtige poppen maakten het theater compleet.
Fanfare Volharding olv Cees Trappenburg bracht dit programma op 21 juni 2014 samen met Evert Josemanders en Arjen de Groot tijdens de jaarlijkse voorspeelmiddag.