Op 18 juni 2016 bracht Fanfare Volharding o.l.v. Cees Trappenburg het muziekspektakel ‘War of the Worlds’.

De avond begon buiten bij De Smidse Berg. Een optreden van ‘De Boezemboys’ werd abrupt verstoord door de politie die met zwaailicht en sirene kwam vertellen dat er buitenaardse  wezens waren geland … ‘coming from Mars’ …
Iedereen werd verzocht een veilig heenkomen te zoeken in de sporthal, ofwel het crisiscentrum. Binnengekomen was je direct in de sfeer van het dreigende onheil.

Het werd een bijzondere avond die we niet snel zullen vergeten. Bezoekers en muzikanten genoten van het visueel en muzikaal omlijstte verhaal van een, naar wat later bleek, dolgedraaide journalist. Nadat deze door arts en politie werd afgevoerd kon men weer veilig huiswaarts keren. De missie was geslaagd. Wat een theater!